Team


Directeur    Dave Markus

directie@damiaanschoolkerckebosch.nl

 

Intern begeleider  juf Tjitske 

t.vanengelen@damiaanschoolkerckebosch.nl
Ervaren orthopedagoog. Na jarenlang als interim-professional te hebben gewerkt voor Zien in de Klas, heb ik dit jaar de keuze gemaakt voor onze school. Met veel plezier werk ik met leerkrachten en ouders.
Groep 1-2 A     juf Cecilia

Jarenlang werkzaam in het basisonderwijs. De laatste tijd als kleuterleerkracht en als enthousiaste ICT-coördinator.
Groep 1-2 B     juf Maaike

Met mijn PABO-diploma heb ik eerst een loopbaan bij de BSO gehad. Ik werk voor het tweede schooljaar op onze school. Met veel plezier ben ik de allerleukste kleuterjuf van groep 1-2B. 
Groep 1-2B    juf Annemiek

Na mijn PABO- en masterdiploma heb ik een aantal jaar gewerkt in onderwijs en onderzoek. Toen onze oudste geboren werd, ben ik gestopt met werken. Nu alle kinderen op onze school zitten, ben ik met veel enthousiasme begonnen als leerkracht bij de kleuters. 
Groep 3        juf Paulina

Al jaren werk ik op onze school. Dit schooljaar voor groep 3. Ik vind het belangrijk dat de school leerrijk is en ben altijd bezig om het lokaal leuk in te richten. In mijn vrije tijd wandel ik graag. Ook ben ik graag creatief bezig. 
Groep 3            juf Annet
Met veel ervaring werk ik met enthousiasme en plezier voor groep 3. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon.
Groep 4        juf Wendy

Al enkele jaren werk ik als leerkracht op deze school. Naast leerkracht van groep 4 ben ik de schoolopleider. Dat betekent dat ik studenten en startende leerkrachten begeleid. Ik volg daarnaast de opleiding tot schoolleider. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en bootcamp. Verder zet ik me graag in als vrijwilliger bij de Heppieweekenden en -vakanties van Stichting Het Vergeten Kind.
Groep 5 en 8   juf Ilva

Ik ben inzetbaar in diverse groepen en heb dit ook gedaan op onze school. Nu focus ik mij op groep 5 en een dag in de vervanging van het ouderschapsverlof van Sietse voor groep 8. Meten is weten is iets wat ik op school doe. Vanuit mijn achtergrond van de academische PABO draag ik bij aan de schoolontwikkeling en zit ik in de MR.
Groep 5        meester Zeb

Na stages op onze school, werk ik sinds dit schooljaar voor groep 5 en doe de afstudeerstage in groep 7. Ik volg de Academische PABO en heb het erg naar mijn zin.
Groep 6            juf Marike

Als pedagoog werk ik al lang als leerkracht op diverse scholen. De laatste jaren op onze school en doe dit met veel humor, enthousiasme en inzet. Daarnaast ben ik de coördinator van de Vreedzame School en anti-pest-coördinator.
Groep 7        juf Kika

Vanuit mijn jarenlange ervaring werk ik in groep 7. Daarnaast houd ik mij bezig met kunst- en cultuureducatie en deel mijn expertise in het team. Ik ben kindertalentenfluisteraar. Ik vind het belangrijk om achter het gedrag van kinderen te kijken. Ik vind het leuk om talentgesprekken met kinderen te voeren. 
Groep 8            meester Sietse

Als zij-instromer destijds ben ik vanuit mijn oorspronkelijke beroep als cultureel antropoloog de leerkracht van groep 8. Tijdelijk even met ouderschapsverlof, dus voor 3 dagen per week. Ik ben vertrouwenspersoon met Annet en ik zit in de MR.
Plusklas gr. 6-7-8     meester Wouter

I
k werk als HB-specialist op verschillende scholen. Naast het onderwijs (als leerkracht en rekenspecialist) is de klimsport mijn andere grote passie. Ik werk als routebouwer in verschillende klimhallen zoek regelmatig de bergen en steile rotswanden op.
Gymleerkracht      juf Janelle     


Enthousiast geef ik de gymlessen voor alle groepen. Naast deze lessen organiseer ik bewegend leren voor sommige groepen. Ik zorg er voor dat er regelmatig iets op Facebook en Instagram wordt gepost over de school waar ik met veel plezier werk.
Onderwijsassistent    juf Ilonka     


Ik ben 39 jaar oud en woonachtig in Woudenberg. Ik ben trotse moeder van een dochter van 9 jaar en een zoon van 7 jaar. In mijn vrije tijd doe ik graag spelletjes of lees ik een boek. Ik werk als onderwijsassistent op de Damiaanschool en doe dit werk met veel plezier en passie.
Onderwijsassistent        juf Imre   

Na jarenlange ervaring in het SBO werk ik nu alweer een aantal jaar op onze school. Met veel enthousiasme als onderwijsassistent hou ik er van om leerlingen te stimuleren en te motiveren om ze te laten leren en te zien groeien. Ik ben getrouwd met Jelle en samen hebben we 3 mooie kinderen. Ik hou van kaartjes maken d.m.v. tekenen, aquarel en stempels. Ook vind ik het erg fijn om op vakantie te gaan, een avondje uit te gaan of gewoon gezellig een gezelschapsspelletje te spelen. 
Administratie             juf Gitta

Op veel scholen in Het Sticht verzorg ik de financiële- en leerlingadministratie. Op donderdagochtend doe ik dat voor de Damiaanschool Kerckebosch.
Conciërge        juf Shalini   

Al enkele jaren ben ik vrijwilliger op onze school. De laatste tijd doe ik dat ook als vervangende conciërge. Eigenlijk ben ik een soort gastvrouw en doe soms ook iets met kleine groepjes zoals kunsteducatie.  De leerkracht vertelt mij dan hoe het moet en ik voer het uit.